Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΜαρινέλλα: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της

Μαρινέλλα: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία» μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Η δημοφιλής ελληνίδα τραγουδίστρια κατέρρευσε πάνω στη σκηνή, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της στο κατάμεστο Ηρώδειο, ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι, «Τα λόγια είναι περιττά».

Η κόρη και η εγγονή της βρίσκονται κοντά της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι από την πρώτη στιγμή, μαζί με στενούς συγγενείς, ενώ πολλοί συνεργάτες, θαυμαστές και φίλοι επισκέπτονται το νοσοκομείο για να εκφράσουν την αγωνία τους.

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει σε κλινικά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

«Είναι παράκληση της οικογένειας να μην δίνουμε πληροφορίες. Η κλινική κατάσταση είναι σταθερή» δήλωσε ο Διευθυντής της Γ’ Παθολογικής Κλινικής, Ηλίας Πολιτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιμετώπισή της γίνεται με συντηρητική αγωγή, καθώς επί του παρόντος δεν ενδείκνυται άλλη παρέμβαση.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε στο ΕΡΤNews: «Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μια μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή για τη ζωή του. Έχει πάθει ένα εγκεφαλικό και έχει μια σοβαρή μάχη. Πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Προκαλεί μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον ελληνικό λαό δεν υπάρχει αμφιβολία».



Ροη Ειδήσεων