Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Βόρειου Τομέα ΑθηνώνΤο Σινέ Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στις προβολές με αφιέρωμα...

Το Σινέ Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στις προβολές με αφιέρωμα στον γερμανικό κινηματογράφο

Το θερινό σινεμά στο Κτήμα Φιξ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επανέρχεται στις προβολές των τριημέρων με ένα αφιέρωμα στον σύγχρονο γερμανικό κινηματογράφο. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα (λόγω διεξαγωγής των Ηρακλείων, του ετήσιου πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου) το Σινέ Φιξ περιμένει το κοινό του από αυτή την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 27 με 29 Σεπτεμβρίου, προβάλλοντας τρεις από τις καλύτερες γερμανικές ταινίες των τελευταίων ετών, όπως πάντα χωρίς εισιτήριο, με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Την Παρασκευή 27/9 η κωμωδία με… ελληνικό στοιχείο, «Soul Kitchen», και το Σάββατο 28/9 η πολυβραβευμένη, «3 Μέρες στο Κιμπερόν». Το τριήμερο κλείνει με την ταινία «Βικτώρια» την Κυριακή 29/9. Οι προβολές ξεκινάμε και τις τρεις ημέρες στις 20.00. Στην καντίνα του θερινού σινεμά οι θεατές θα μπορούν να βρουν ειδικά για αυτό το τριήμερο εδέσματα και ποτά γερμανικών γεύσεων όπως μπύρα, λουκάνικα, πρέτσελς κτλ.

«Με αυτό το αφιέρωμα αποδίδουμε και ένα φόρο τιμής στο βαυαρικό στοιχείο της περιοχής που βρίσκεται το Κτήμα Φιξ. Για όσες και όσους δεν ξέρουν την ιστορία, αποτέλεσε τόπο κατοικίας των πρώτων Βαυαρών που ήρθαν στην Ελλάδα με τον Όθωνα, απόγονοι των οποίων ζουν ακόμα στις βόρειες γειτονιές της πόλης μας ως δημότες Ηρακλείου. Σας περιμένω λοιπόν με μια μπύρα στο πάρκο να απολαύσουμε αυτό το τριήμερο με τρεις, αντίστοιχα, εξαιρετικές ταινίες», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Οι προβολές στο θερινό σινεμά του Κτήματος Φιξ θα συνεχιστούν και τα επόμενα τριήμερα για όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.



Ροη Ειδήσεων