Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΜαρινάκης για Τσίπρα: «Είναι σαν να έρχεται ο Πινόκιο να μιλήσει για...

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Είναι σαν να έρχεται ο Πινόκιο να μιλήσει για την αλήθεια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

«Εμείς έχουμε δώσει δείγματα γραφής και δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε διαπιστευτήρια», ανέφερε, τονίζοντας πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας χειρίστηκε σημαντικές νομικές υποθέσεις, όπως της Χρυσής Αυγής, και θωράκισε τη Δημοκρατία με τροπολογίες. Επιπλέον, σημείωσε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στήριξαν αυτές τις τροπολογίες, αλλά κατηγόρησε το κόμμα για υποκρισία σχετικά με την καταψήφιση πρόσφατου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε ότι «βλέπουμε το ίδιο μοτίβο» και αναφέρθηκε στα νομοσχέδια που το ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε, όπως για την ταχύτερη διαδικασία προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ και τη στήριξη ατόμων με αναπηρία.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ανδρουλάκη, ανέφερε ότι «περιμένουμε από τους συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη να επικοινωνήσουν», επιβεβαιώνοντας ότι η συνάντηση θα γίνει.

Για την ενημέρωση του πρωθυπουργού στη Βουλή σχετικά με την αντιπυρική περίοδο, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε πως η φετινή αντιπυρική περίοδος ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, με την αντιμετώπιση των περισσότερων πυρκαγιών να είναι αποτελεσματική, παρότι η μεγάλη πυρκαγιά στην Αττική δημιούργησε προβληματισμούς.

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε τα λεγόμενα του πρώην πρωθυπουργού για την οικονομία ως «συγκλονιστικά», υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας παρουσίασε μια παραπλανητική εικόνα σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο δημιουργήθηκε ως απάντηση στην πανδημία το 2020, αφού η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε αναλάβει.



Ροη Ειδήσεων