Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

ΑρχικήΕπικαιρότηταΔιεύρυνση του προγράμματος στέγης και για ηλικίες άνω των 39 ετών εξετάζει...

Διεύρυνση του προγράμματος στέγης και για ηλικίες άνω των 39 ετών εξετάζει η κυβέρνηση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής διεύρυνσης του προγράμματος στέγης και για ηλικίες άνω των 39 ετών άφησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εφόσον επιτύχει το πρόγραμμα στην παρούσα μορφή για τους νέους.

Ερωτηθείς κατά την συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό Sfera για την άποψη που διατυπώνεται ότι το πρόγραμμα θα μπορούσε να αφορά ηλικίες έως 50 ετών ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι το έχει ακούσει και ο ίδιος και θεωρεί ότι “δεν είναι αδικαιολόγητο αυτό το παράπονο”.
«Είμαστε 40 με 50, είμαστε η γενιά που έφαγε την κρίση στο κεφάλι», αλλά τονίζω ότι αυτό το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ως ένα πρόγραμμα παρέμβασης για τους νέους”, σημείωσε και πρόσθεσε:
«Θεωρώ ότι εφόσον είναι πετυχημένο και θα είναι πετυχημένο και εφόσον κινηθεί συνολικά η αγορά σε αυτή τη λογική και αρχίζουν και επισκευάζονται και διαμερίσματα και καταλαβαίνει ο άλλος ότι ένα ακίνητο το οποίο μπορεί να έχει, μπορεί να αποτελέσει πραγματικό περιουσιακό στοιχείο, είμαι απολύτως διατεθειμένος να δεσμεύσω περισσότερους πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό και να διευρύνουμε το πρόγραμμα”.

 

- Advertisment -spot_img

Ροη Ειδήσεων

iaso