Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικής ΑττικήςΔωρεάν Προληπτικοί Οδοντιατρικοί Έλεγχοι για Κατοίκους και Μαθητές του Δήμου Ασπροπύργου από...

Δωρεάν Προληπτικοί Οδοντιατρικοί Έλεγχοι για Κατοίκους και Μαθητές του Δήμου Ασπροπύργου από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κα. Σοφία Μαυρίδη  σε συνεργασία με την εταιρεία LPC Hellas και τους Γιατρούς του Κόσμου/MedecinsDuMonde, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, σας καλούν να συμμετάσχετε στη Δράση Προληπτικού Οδοντιατρικού Ελέγχου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 9:00-14:00 στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Δοϊράνης & Θεοτοκοπούλου) με δωρεάν προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους σε κατοίκους και μαθητές της πόλης μας.

Για την υλοποίηση της δράσης ,«Οι Γιατροί του Κόσμου» θα διαθέσουν μια Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα στελεχωμένη από ομάδα εθελοντών οδοντιάτρων, η οποία θα είναι εγκατεστημένη στη δομή της Κοινωνικής Υπηρεσίας (θέση Γερμανικά, Δοϊράνης και Θεοτοκοπούλου).

Η Ομάδα των Οδοντιάτρων θα εξετάσουν δωρεάν τους κατοίκους και τους μαθητές που θα επισκεφτούν την Κινητή Μονάδα του Οργανισμού κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κα. Σοφίας Μαυρίδη στα τηλέφωνα: 2132006740-42


Ροη Ειδήσεων