Κυριακή 4 Ιουνίου 2023


ΑρχικήΠολιτικήΝΔ κατά Παππά: Πριν μιλήσει για Δικαιοσύνη να δεχθεί την απόφασή της...

ΝΔ κατά Παππά: Πριν μιλήσει για Δικαιοσύνη να δεχθεί την απόφασή της να τον καταδικάσει

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νεας Δημοκρατίας αναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικου Παππα για τη Δικαιοσύνη.

«Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη, πρέπει πρώτα να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της, που τον καταδικάζει για παράβαση καθήκοντος», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα με δήλωσή του ο Νίκος Παππάς είχε εξαπολύσει πυρά κατά του πρωθυπουργού για την τραγωδία στα Τέμπη, κατηγορώντας τον για προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία «κάθε ημέρα που περνά νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν ότι στόχος του πρωθυπουργού είναι η συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών».

«Δεν φθάνει που όρισε πρόεδρο του ΟΣΕ τον κ. Τερεζάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που ήταν εξωτερικός σύμβουλος του ΟΣΕ για θέματα σηματοδότησης– τηλεδιοίκησης. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πυργίδης που τοποθέτησε στην επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου, είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ. Δηλαδή ο ελεγκτής πληρωνόταν από τον ελεγχόμενο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών.

«Τα ασυμβίβαστα είναι προκλητικά. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας, αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ», καταλήγει ο κ. Παππάς.

Πηγή:cnn.gr


Ροη Ειδήσεων