Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023


ΑρχικήΑττικήΠΕ ΝήσωνΟλοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes στη Σαλαμίνα

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes στη Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα πέτυχε ένα μεγάλο στοίχημα: Να φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς κύρους.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Διεθνείς Αγώνες mountain bikes.

Μια άρτια οργανωμένη αθλητική Δράση σε όλα τα επίπεδα, πήρε τα εύσημα από αθλητές και κριτές.

Η προβολή της περιοχής μας ήταν τεράστια με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πάνω από 120 αθλητές από 25 χώρες άλλη μια χρονιά επισκέφθηκαν την Σαλαμίνα μας για περίπου 15 μέρες!

Την τελευταία μόνο ημέρα 200 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν το Δάσος Κανακίων για τους αγώνες open.

Αυτή την Σαλαμίνα θέλουμε, της εξωστρέφειας, της υπερηφάνειας του αθλητικού τουρισμού και όχι μόνο. Ήδη από τώρα έχουμε αρχίσει να διεκδικούμε τον επόμενο Ποδηλατικό Γύρο που θα γίνει στη χώρα μας όπως και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ευχαριστούμε θερμά την Νάντια Φακά, τον Γιάννη  Πατέ, τον Παναγιώτη Βαξεβανίδη, το Χρήστο Παπαμιχαήλ και όλα τα μέλη του ΔΣ Εμπορικού συλλόγου Σαλαμίνας που αποτελούν την καρδιά της καθώς και την Αντωνία Πολιτάκη και τον Αλέξανδρο Σάντο καθώς συμμετείχαν σε ανάγκες της τελευταίας στιγμής.

Επιπρόσθετες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Αττικής, τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα για την δέσμευση τους προς την στήριξη αυτών των αγώνων.


Ροη Ειδήσεων