Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022


ΑρχικήΑττικήΠΕ ΠειραιώςΠαρέμβαση Δημάρχου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της...

Παρέμβαση Δημάρχου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.

Κατά την πρώτη μέρα του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως στην απαξιωτική στάση της Κυβέρνησης απέναντι σ’ αυτή.

“Κάνοντας έναν απολογισμό νιώθουμε ότι επιβιώσαμε με μικρές ανάσες μέσα στο νερό” ενώ κανονικά θα πρέπει να μας απασχολεί ποιος θα επιλύσει τα προβλήματά μας. Ζούμε σε ένα κράτος απόλυτα εχθρικό με την τοπική αυτοδιοίκηση, διότι το κεντρικό κράτος δεν θέλει τους Δημάρχους, τόνισε χαρακτηριστικά. Ο κ. Ιωακειμίδης αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα Τρίτση και τις προτάσεις για την ηλεκτροκίνηση, τις αστικές αναπλάσεις, την οδική ασφάλεια, τις προσλήψεις προσωπικού και του κόστους χιλιομετρικής αποζημίωσης.

Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να πάει μπροστά, ώστε να μην χάσει άλλο αξιόλογους ανθρώπους που ιδιωτεύουν και φεύγουν από ένα χώρο που τους χρειάζεται ακόμα.


Ροη Ειδήσεων