Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΞεκινούν σήμερα οι εργασίες του σήμερα το Διεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας...

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του σήμερα το Διεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας «Από την ευκαιρία στην επίτευξη της ανάπτυξης: η Περίπτωση της Ελλάδας

Η Elitour και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ),διοργανώνουν σήμερα  Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος), το Διεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας με θέμα «THE GLOBAL WELLNESS ECONOMY: From opportunity to a successful development».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Α. Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα) και θα έχει διαδικτυακή κάλυψη. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει, μέσα από τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τις μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες για ανάπτυξη δομών που θα προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, παρουσιάζοντας παράλληλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, όπως το υψηλό επίπεδο του ιατρικού προσωπικού, τις ανταγωνιστικές τιμές, το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και το κλίμα, τη μεσογειακή διατροφή και την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Enterprise Greece του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής και μπορείτε να την παρακολουθήσετε διαδικτυακά στους παρακάτω συνδέσμους:


Ροη Ειδήσεων