Πέμπτη 2 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΣυνάντηση Εργασίας του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τους Υφυπουργούς Γ. Κώτσηρα...

Συνάντηση Εργασίας του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τους Υφυπουργούς Γ. Κώτσηρα και Γ. Αμυρά για σημαντικά έργα Ενεργειακής Αυτοτέλειας στον Δήμο Φυλής

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας (ΥΠΕΝ), με τον Υφυπουργό   Γιώργο Αμυρά, παρουσία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή της Περιφέρειάς μας Γιώργου Κώτσηρα, είχε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Απριλίου 2022, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η αξιοποίηση των Δημοτικών Κτημάτων με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που θα διατεθεί, δωρεάν, στα νοικοκυριά του Δήμου Φυλής, με προτεραιότητα αυτά που μαστίζονται από την ενεργειακή φτώχεια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με παρέμβαση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Κώτσηρα προς τον συνάδελφό του Υφυπουργό Ενέργειας Γιώργο Αμυρά, λίγες μέρες μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Φυλής, κατά την οποία ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τον ενημέρωσε για το Πρόγραμμα ενεργειακής αυτοτέλειας του Δήμου.

Ο Γιώργος Κώτσηρας παρενέβη προς  το συνάδελφο και φίλο του  Υφυπουργό Περιβάλλοντος κι Ενέργειας που ευαισθητοποιήθηκε αμέσως. Ανάλογη ευαισθησία είχε δείξει το περασμένο φθινόπωρο, με τη δρομολόγηση έργων ανάδειξης της Δυτικής Πάρνηθας.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους δύο Υφυπουργούς, επισημαίνοντας, ότι με τη συμβολή της Πολιτείας, του Δήμου και των συνδημοτών θα δοθεί οικονομική ανάσα στα νοικοκυριά του τόπου  και παράλληλα, θα βελτιωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου Φυλής,  μέσα από τη μείωση των αερίων ρύπων.



Ροη Ειδήσεων