Παρασκευή 3 Μαΐου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΓαϊτανάκι προκλήσεων και απειλών από τον Ερντογάν: «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα...

Γαϊτανάκι προκλήσεων και απειλών από τον Ερντογάν: «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»

Προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση για την 951η επέτειο από τη Νίκη του Μαντζικέρτ στην πόλη Αχλάτ.

Ο Τούρκος πρόεδρος που παρευρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις στην περιοχή Αχλάτ του Μπίτλις με αφορμή την 951η επέτειο από τη Νίκη του Μαλάζγκιρτ συνέχισε την ρητορική των προκλήσεων λέγοντας ότι ο τουρκικός στρατός θα συνεχίζει τις επιχειρήσεις για την… ασφάλεια της χώρας του.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε για άλλη μια φορά ότι ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας δεν θα τελειώσει μέχρι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια στα νότια σύνορά της χώρας με έναν διάδρομο βάθους 30 χιλιομέτρων.

Δηλώνω για άλλη μια φορά στον κόσμο ότι ο αγώνας μας δεν θα τελειώσει μέχρι να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια στα νότια σύνορά μας με έναν διάδρομο βάθους 30 χιλιομέτρων. Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις σύμφωνα με τις προτεραιότητες ασφαλείας της χώρας μας και τον δικό μας σχεδιασμό… Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά (στα βόρεια της Συρίας) ένα βράδυ και μπορούμε να έρθουμε οπουδήποτε αλλού. Συντρίψαμε τα κεφάλια των τρομοκρατικών οργανώσεων και θα συνεχίσουμε να τα συντρίβουμε».

Πηγή: dikaiologitika.gr



Ροη Ειδήσεων