Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότητα«Παράθυρο» από τον Αδ. Γεωργιάδη και για τρίτο Fuel Pass

«Παράθυρο» από τον Αδ. Γεωργιάδη και για τρίτο Fuel Pass

Καθησυχαστικός ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα με την ενέργεια τον χειμώνα όπως η Γερμανία άφησε -μιλώντας στο MEGA- ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφορικά με την κριτική της αντιπολίτευσης για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ διερωτήθηκε τι θα έκανε η κρατική ΔΕΗ από την στιγμή που ακρίβυνε το φυσικό αέριο και το ρεύμα παγκοσμίως. Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί και τρίτο Fuel Pass στην περίπτωση που ακριβύνουν και άλλο τα καύσιμα, υπογραμμίζοντας πάντως ότι αυτή τη στιγμή η τιμή τους είναι χαμηλά και μαζί με την επιδότηση φτάνει πιο κάτω από την προ του πολέμου εποχή.

Για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «ασφαλώς και η ΕΥΠ μπορεί να παρακολουθεί κάποιον βουλευτή και πολιτικό μέσα από νόμιμες διαδικασίες». Τόνισε δε, ότι «το απόρρητο δεν πρέπει να σπάσει και οι μυστικές υπηρεσίες πρέπει να προστατεύουν τους πληροφοριοδότες τους αλλιώς δεν θα λέγονται μυστικές υπηρεσίες και δεν θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους».

Πηγή:athina984.gr



Ροη Ειδήσεων