Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΧαϊδάρι: Ποιοι συζητούν για συνεργασία στον χώρο της κεντροαριστεράς

Χαϊδάρι: Ποιοι συζητούν για συνεργασία στον χώρο της κεντροαριστεράς

ι πολιτικές διεργασίες στα δημοτικά πράγματα εντείνονται, καθώς πια μάς χωρίζει ένας χρόνος από τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερη κινητικότητα υπάρχει στον χώρο της κεντροαριστεράς στο Χαϊδάρι, με άξονα τους Πολίτες σε Δράση.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος, Θοδωρής Σπηλιόπουλος, έχει αποχωρήσει από την θέση του επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση (μαζί με τον Κώστα Φωτεινάκη έχουν παραιτηθεί και από δημοτικοί σύμβουλοι). Έχει εκλεγεί Συντονιστική Επιτροπή με επικεφαλής τον Βασίλη Τσίτσο, η οποία εργάζεται για την ανανέωση της παράταξης και την επίτευξη συνεργασιών στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με πρόσωπα και πολιτικές παρατάξεις και οι συμμετέχοντες φιλοδοξούν να δημιουργηθεί σύμπραξη με αξιόλογη δυναμική.

Πιο συγκεκριμένα, στις ζυμώσεις συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Τσατσαμπάς και Ελένη Μπέλλα, που εκλέχτηκαν στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά” της σημερινής διοίκησης.

Ακόμη, ο Κώστας Ασπρογέρακας, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Χαϊδαρίου”.

Σε έναν πιο “ανοιχτό κύκλο” επαφών, βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Φουρλής.

Οι συνομιλίες δεν έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και δεν έχει επιλεγεί ακόμη ο υποψήφιος δήμαρχος της κίνησης.

Πηγή: xaidarisimera



Ροη Ειδήσεων