Παρασκευή 3 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Ζιντάν έτοιμος να αναλάβει τη Γαλλία

Ο Ζιντάν έτοιμος να αναλάβει τη Γαλλία

Μετά από δέκα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παραδώσει, εκτός απροόπτου, τα «σκήπτρα» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2018, στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Εάν επαληθευθεί το «σενάριο» που φημολογείται έντονα το τελευταίο διάστημα, ο Ζιντάν θα πραγματοποιήσει το όνειρό του. Σύμφωνα μάλιστα με μερίδα του ισπανικού Τύπου, έχει ήδη συμφωνήσει με τους διοικούντες την γαλλική ομοσπονδία και αναεξάρτητα από την πορεία της Γαλλίας στο Κατάρ, μετά το τέλος του Μουντιάλ, θα διαδεχθεί τον Ντεσάμπ.

Πρόσφατα και με την ευκαιρία των αποκαλυπτηρίων ενός νέου του αγάλματος στο μουσείο Grévin, ο Ζιντάν επεσήμανε ότι σύντομα θα επιστρέψει στους πάγκους: «Δεν μου λείπει το… κοστούμι του προπονητή. Δεν είμαι μακρυά από το ποδόσφαιρο και από την επιστροφή μου. Ας περιμένουμε λίγο. Θα γίνει σύντομα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «Le Parisien», ότι ο Ντεσάμπ θα είναι προτεραιότητα, εάν καταφέρει να οδηγήσει τους «πετεινούς» στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 και φυσικά, εάν επιθυμεί να παραμείνει στην θέση του.

Πηγή:athina984.gr



Ροη Ειδήσεων