Τετάρτη 15 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠαναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος και Πούγγουρα στο Αγρίνιο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος και Πούγγουρα στο Αγρίνιο

Χωρίς τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον Αχιλλέα Πούγγουρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (9/11, 17:00) για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague

Χωρίς τον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον Αχιλλέα Πούγγουρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (9/11, 17:00) για τη δωδέκατη αγωνιστική της Superleague. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέστη βαριά θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται να επιστρέψει σε πρόγραμμα προπονήσεων σε τρεις εβδομάδες. Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής μπάλας, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Παλάσιος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του Παναθηναϊκού. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.

πηγή:kathimerini.gr



Ροη Ειδήσεων