Τετάρτη 15 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΔήμος Αιγάλεω: Υποδοχή των ξένων αποστολών Erasmus στο Δημαρχείο

Δήμος Αιγάλεω: Υποδοχή των ξένων αποστολών Erasmus στο Δημαρχείο

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας υποδέχθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την ομάδα Erasmus, που φιλοξένησε το 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω. Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Σικελία και Πολωνία μαζί με την ομάδα του 3ου ΓΕΛ αντάλλαξαν τις απόψεις τους σχετικά με τη σπουδαιότητα τέτοιων προγραμμάτων για την προώθηση του πολιτισμού και της ενότητας  των Ευρωπαϊκών χωρών.

Ο κ. Γκίκας επαίνεσε όλους για το ζήλο τους στην υποστήριξη τέτοιων καινοτόμων προγραμμάτων και συνεχάρη τη διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ, Γεωργία Λιάλιαρη, το συντονιστή του προγράμματος Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο, καθώς και τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς Χρήστο Μακρή, Ελένη Πέππα, Θωμαή Κουρμπέλη και Όλγα Τσαγκαροπούλου για την άψογη διοργάνωση της εβδομάδας φιλοξενίας.

Η συντονίστρια της Σικελικής ομάδας Guisy Mirisola  εξέφρασε την ικανοποίησή της για το
ενδιαφέρον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επεσήμανε ότι σε καμία άλλη χώρα από όσες έχει ταξιδέψει δεν τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Ασημακόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Νίκος Καββαδίας.



Ροη Ειδήσεων