Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Βόρειου Τομέα ΑθηνώνΔήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατάδα με Μουσική, Street Party και Kεράσματα

Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού: Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατάδα με Μουσική, Street Party και Kεράσματα

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022,

 μικροί και μεγάλοι φοράμε τα κράνη μας, παίρνουμε μαζί τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια μας, την καλή μας διάθεση και φύγαμε για μια «Χριστουγεννιάτικη Ποδηλατάδα», στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος που διοργανώνει για ακόμα μια φορά ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού και ο ΟΚΑΠΑ:

«Ποδηλατώντας με ασφάλεια στην πόλη»:

Μαθήματα Αστικής Ποδηλασίας και Κυκλοφοριακής Αγωγής

 Σκοπός του Προγράμματος είναι η ενίσχυση της γνώσης των παιδιών, μέσω βιωματικής και πρακτικής εκπαίδευσης, σε θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του ποδηλάτου.

 Με τα εφόδια που παρέχει το Πρόγραμμα επιτυγχάνεται μια σημαντική βελτίωση των βασικών και εξειδικευμένων γνώσεων που προάγουν την οδική ασφάλεια των ποδηλάτων, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά συνειδητοποιούν την αξία της ασφαλούς χρήσης του πρώτου μεταφορικού τους μέσου, καλλιεργώντας πρότυπα υγιούς συμπεριφοράς στο δρόμο.

 Πέρας προσέλευσης 10:30

και

Ώρα Εκκίνησης 11:00

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

 ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΤΑΣΗ 11:30: Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, Λεωφόρος Δημοκρατίας 23 Ψυχικό.

 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πέτρινο Περίπτερο, Πλατεία Σιαδήμα, Φιλοθέη, όπου κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σας περιμένουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κεράσματα.

 Πληροφορίες-Συμμετοχές:

Για τη συμμετοχή των ανήλικων παιδιών είναι απαραίτητη η ονομαστική τους εγγραφή στον σύνδεσμο:

 https://form.jotform.com/201802079281350

 Με την υποστήριξη της «Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες» (Ε.Σ.Ο.Α.) και τη συνεργασία του Συστήματος Προσκόπων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.



Ροη Ειδήσεων