Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΜία ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά της Παιγνιοθήκης ΑμεΑ του...

Μία ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά της Παιγνιοθήκης ΑμεΑ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας, η καλοκαιρινή γιορτή της Παιγνιοθήκης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας.

Τα παιδιά της παιγνιοθήκης μας, με πολλά χαμόγελα και χαρούμενη διάθεση παρουσίασαν με την συνδρομή του χορευτικού του συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας “ο Μάρκος Μπότσαρης”, την μουσικοχορευτική παράσταση “Το πανηγύρι του χωριού… από το παρελθόν στο παρόν”.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, η Ρούλα Πατίλη (μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΝΦΝΧ) καθώς και η π. Αντιδήμαρχος Ρούλα Κοσμά.

Ακολούθησε από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο, η βράβευση όλων των εθελοντριών της Παιγνιοθήκης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας (από ιδρύσεώς της), για την προσφορά τους και την πολύτιμη υποστήριξή τους στη λειτουργία της δομής.

Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Άνθιμος Κωνσταντόπουλος (εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ), Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης και Νομικών Προσώπων του Δήμου, στελέχη της ΚΕΔΝΦΝΧ, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας και πλήθος συμπολιτών μας.



Ροη Ειδήσεων