Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΔήμος Π. Φαλήρου συνεχίζονται τα έργα

Δήμος Π. Φαλήρου συνεχίζονται τα έργα

75.000 Τ.Μ. ΚΑΛΥΨΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 2019-23 / ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΡΟΝΟΥ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Έκταση 75.000 τ.μ., που αφορά 45 οδούς του Παλαιού Φαλήρου και καλύπτει αναλογικά όλες τις συνοικίες της πόλης, αφορούν τα έργα ασφαλτόστρωσης στα οποία προχώρησε η Δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια της 4ετούς θητείας της 2019-23, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Π. Φαλήρου, είτε μέσω αναδόχων, είτε μέσω των συνεργείων αυτεπιστασίας της.

Τα έργα συνεχίζονται αδιάκοπα, με σκοπό την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας και οδικής ασφάλειας των συμπολιτών μας στο Π. Φάληρο, με τελευταίες χρονικά, τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν επί των οδών Άρεως, Σειρήνων, Πλειάδων, Τρίτωνος και Ήβης Αθανασιάδου, υπό την προσωπική μάλιστα διοικητική εποπτεία, σε διάφορα σημεία, του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Αλέξανδρου Κορόμηλου.

Η συντήρηση του οδικού δικτύου της πόλης μας, αποτελεί βασικό άξονα μέριμνας και φροντίδας της Δημοτικής Αρχής. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ήδη εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα η εργολαβία ασφαλτοστρώσεων του οικονομικού έτους 2023, προϋπολογισμού 600.000€.



Ροη Ειδήσεων