Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΔήμος Βύρωνα: Μια πολύ όμορφη γιορτή ανακύκλωσης έγινε στην πλατεία Γ. Κολλημένου...

Δήμος Βύρωνα: Μια πολύ όμορφη γιορτή ανακύκλωσης έγινε στην πλατεία Γ. Κολλημένου (Τσιρακοπούλου)

Μια πολύ όμορφη γιορτή ανακύκλωση για μικρούς και μεγάλους, έγινε στην πλατεία Γ. Κολλημένου (Τσιρακοπούλου), την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, ενώ ακολουθούν δύο ακόμα σε άλλες πλατείες της πόλης μας.

Τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να κάνουν εικαστικές δημιουργίες με θέμα την ανακύκλωση και τα χρώματα των κάδων ανάλογα με τα υλικά που μπαίνουν μέσα σε κάθε κάδο, να παίξουν παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση και να κάνουν face painting.

Ο Δήμαρχος Άκης Κατωπόδης, αναφέρθηκε στην νέα εποχή για την καθαριότητα και τη διαλογή στην πηγή που ξεκινάει με νέο εξοπλισμό και επιπλέον υλικά που διαχωρίζουμε όπως υπολείμματα τροφών, υφάσματα, συσκευές, τηγανέλαια.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον αντιδήμαρχο Κώστα Αγγέλη όταν παρουσίαζε τους νέους κάδους σε ομάδα παιδιών από το πρώτο Δημοτικό: τα παιδιά ήταν όχι απλά ενημερωμένα αλλά και πολύ ενεργά. Η δουλειά που γίνεται με τα σχολεία για την ανακύκλωση και τα βιοαπόβλητα έχει αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα για το παρόν και το μέλλον.

Συνεχίζουμε και τις επόμενες δύο Τετάρτες με γιορτές

Την Τετάρτη 20/9 : Πλατεία Αγίου Λαζάρου 18.30 – 20.30

Την Τετάρτη 27/9 : Πλατεία Φατσέα 18.30 – 20.30

Γιορτές μετά μουσικής, παιχνιδιών, face painting, μασκότ, ενημέρωση για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε !

Με τα παιδιά μπροστά, για το μέλλον που τους αξίζει!



Ροη Ειδήσεων