Σάββατο 18 Μαΐου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΥποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ: Τραμπ ο Κασσελάκης -Έντονες αντιδράσεις –«Να αποσυρθεί»

Υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ: Τραμπ ο Κασσελάκης -Έντονες αντιδράσεις –«Να αποσυρθεί»

Έντονες αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην Ήπειρο, προκαλεί ανάρτηση του υποψηφίου περιφερειάρχη και πρώην βουλευτή Ιωαννίνων του κόμματος Γ. Στέφου, με την οποία υποστηρίζει ότι «ο Κασσελάκης φέρνει στον Τραμπ», δηλώνοντας παράλληλα την στήριξή του στην Ε. Αχτσιόγλου.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τους Ορίζοντες Ηπείρου, που με επικεφαλής τον Σπ. Ριζόπουλο, διεκδικούν την Περιφέρεια Ηπείρου στις επικείμενες εκλογές. Στην ανακοίνωσή της η παράταξη καλεί την “Κουμουνδούρου να αποσύρει την υποψηφιότητα Στέφου στην Ηπειρο”. Και προσθέτει:  “Καλούμε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν με την ψήφο τους τους Ορίζοντες Ηπείρου καθώς είναι η μοναδική παράταξη που επιδιώκει την αλλαγή στην Ηπειρο .

Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούνται πλέον από την πλευρά του κυρίου Στέφου. Με σημερινή του ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο στρέφεται κατά του Στεφανου Κασελλακη και τάσσεται στο πλευρο της Εφης Αχτσιογλου .
Με τη συγκεκριμένη στάση ρίχνει νερό στο μυλο της εσωστρέφειας και της διάσπασης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και απενοχοποιεί την ψήφο των κεντροαριστερών στον κύριο Καχριμανη σε μια επανάληψη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.
Τελικά όχι μόνο πρόκειται για εξαπτέρυγο αλλά και τον καλύτερο σύμμαχο του κυρίου Καχριμανη στην Ηπειρο.
Καλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει, την υποψηφιότητα του Γιάννη Στέφου, πριν οριστικοποιηθούν τα ψηφοδέλτια από το Πρωτοδικείο, καθώς ο μόνος που εξυπηρετείται είναι ο ίδιος με υπόγειες συμφωνίες και ο κυριος Καχριμανης.
ΥΓ1: Η διαγραφή του ποστ δεν αναιρεί την πολιτική πράξη ωστόσο επιβεβαιώνει ακράδαντα τη θεση των Οριζόντων Ηπείρου.
ΥΓ2: Ενώ έχει ανακοινώσει αναστολή προεκλογικής δραστηριότητας επέλεξε μέσα στο ΣΚ να προχωρήσει στη συγκεκριμένη τοποθέτηση”, καταλήγουν οι Ορίζοντες.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Θανάσης Οικονόμου, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, ο οποίος ήταν ένας εκ των 30 που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Στ. Κασελλάκη, κάνοντας λόγο για “διατεταγμένη υπηρεσία” του Γ. Στέφου.

Αναλυτικά:

Σε διατεταγμένη υπηρεσία, λόγω πανικού…

Λυπάμαι που μια τέτοια μέρα δύσκολη για πολλούς συμπολίτες μας, λόγω κρατικής ανικανότητας να ασχολούμαι με τα εσωκομματικά.

Αλλά τέτοια μέρα οδύνης, δίχως ντροπή, διάλεξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιάννης Στέφος, να ξοδέψει φαιά ουσία και να  επιτεθεί σε υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος του, αναρτώντας χιλιοπαιγμένα παλιά  άρθρα στην αλλοδαπή…

Φίλε Γιάννη με εντυπωσίασες που μίλησες καθαρά , δε βγαίνεις συνήθως απο τις σκιές. Περιμένω να το συνεχίσεις και με τα προβλήματα που δημιουργεί (διαχρονικά) το Καχριμανιστάν στην Ήπειρο..

 

Αλλά φαίνεται  αναγκάστηκες  για να θολώσεις και λασπώσεις  μια κορυφαία διαδικασία όχι μόνο του κόμματος, αλλά όλης της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, έχει απαντήσει σε όλα όσα τον λασπώνουν  , γιατί έχει μαζί του την αλήθεια.

Με αληθινό λόγο και παρρησία, δημιουργεί την ελπίδα ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης και τρομάζει το καθεστώς Μητσοτάκη.

Αυτό   αναγνωρίζει ο κόσμος της αριστεράς  , οι χιλιάδες απλοί πολίτες, και τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.

Φαίνεται όμως πως δημιουργεί πανικό και ένθεν των αντιπάλων,  που τα είχαν όλα μαγειρεμένα και “σαν από καιρό έτοιμα ” , καημένε Αλέξη, που χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

 

Οι αντίπαλοι του Κασσελάκη   είναι η δεξιά, η συντήρηση, η αδράνεια και ανικανότητα που ξερνάει πτώματα

Αλλά κι όλοι αυτοί που θέλουν μια πειθήνια αντιπολίτευση, κι έναν ΣΥΡΙΖΑ ακίνδυνο, που με τον τρόπο τους για  την πάρτη τους  βάζουν πλάτη στη δεξιά.

ΥΓ 1) Λυπάμαι πολλούς υποψήφιους του συνδυασμού   ” Κοινό των Ηπειρωτών” γιατί δεν συμφωνούν με αυτή την επίθεση του επικεφαλής, απεναντίας και βρίσκονται σε πολύ δεινή θέση…

 

 

πηγή:αυτοδιοίκηση



Ροη Ειδήσεων