Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Κεντρικού Τομέα ΑθηνώνΓια τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα και τα δημοτικά τέλη του 2024!

Για τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα και τα δημοτικά τέλη του 2024!

Οι εκλογές παρήλθαν και οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε πράξη την βασική μας προεκλογική εξαγγελία, πως αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της πόλης και μόνον αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, θα ασκούμε με πλήρη συνέπεια και ως οφείλουμε, τα καθήκοντά μας έως την 31η Δεκεμβρίου του 2023.

Ωστόσο επειδή σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να υπάρξουν σκέψεις ή υπόνοιες περί «ναρκοθέτησης» της επερχόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου, από τις επόμενες κιόλας μέρες, “ανοίγουμε την πόρτα του Δημαρχείου” στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και την ομάδα του, ώστε αυτοί με την σειρά τους και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου,  να συντάξουν τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα και να προτείνουν τους συντελεστές των Δημοτικών Τελών για το έτος 2024.

Προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα και συντελεστές τελών καθαριότητας, ανακύκλωσης και ηλεκτροφωτισμού, που έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με την υπάρχουσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να είναι καθ’ όλα έτοιμοι από την 1η Ιανουαρίου, να ξεκινήσουν ανεμπόδιστα και χωρίς εκκρεμότητες το έργο τους.

Επίσης διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας, πως σε καμία περίπτωση δεν θα υιοθετήσουμε πρακτικές, που καταγγέλλαμε κατά το διάστημα της δικής μας θητείας π.χ. μπλοκάρισμα απαρτίας στα δημοτικά συμβούλια, όχι σε όλα, στείρα άρνηση, καταγγελίες επί καταγγελιών κοκ.

Θα παραμείνουμε πιστοί στο δόγμα μας περί σύνεσης, χαμηλών τόνων, εποικοδομητικών προτάσεων, δημιουργικής πολιτικής, αλλά και υπεράσπισης, με όλη την δύναμη της φωνής μας, κάθε πτυχής του έργου μας.



Ροη Ειδήσεων