Δευτέρα 6 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Πλήθος κόσμου στο Μουσείο Βορρέ για τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη

Πλήθος κόσμου στο Μουσείο Βορρέ για τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη

Κωνσταντάτος: Με Μάδη η αυτοδιοίκηση γίνεται ψηλότερη
– Θερμά λόγια από Γιασεμάκη και Λουκά για τον Δήμαρχο Παιανίας
– Παρών ο επίτιμος δημότης Παιανίας Αθανάσιος Μαρτίνος

Μήνυμα νίκης του Ισίδωρου Μάδη έστειλαν από τον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Βορρέ εκατοντάδες δημότες αλλά και επιτυχημένοι αυτοδιοικητικοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Παιανίας για μια διαφορετική βραδιά με κρασί και συζήτηση.

Ιδιαιτέρως θερμός στον χαιρετισμό του ήταν ο Δήμαρχος Ελληνικού –Αργυρούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος αναφερόμενος στον Ισίδωρο Μάδη έκανε λόγο για τον «καλύτερο όλων». «Δεν έχω έρθει πολιτικά. Ο Ισίδωρος Μάδης με έχει κερδίσει με την προσωπικότητα και την ευγένεια του, την αριστοκρατική του συμπεριφορά. Πολύτιμος συνεργάτης στον ΣΠΑΥ, αν έχουμε πετύχει δέκα πράγματα τα έχουμε καταφέρει με πυλώνα τον Ισίδωρο και εύχομαι να με διαδεχθεί ως πρόεδρος του Συνδέσμου. Να στηρίξετε τον Ισίδωρο Μάδη γιατι με Μάδη η αυτοδιοίκηση γίνεται ψηλότερη. Είμαι δίπλα του ως φίλος και συνάδελφος» είπε μεταξύ άλλων ο Γ. Κωνσταντάτος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σύμμαχος του Δημάρχου Παιανίας «στη μάχη αυτή» κάνοντας λόγο για έναν καλό δήμαρχο που «έχει βάλει τα θεμέλια ώστε η Παιανία και τα Γλυκά Νερά να αλλάξουν πρόσωπο» σχολιάζοντας τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και τις μελέτες που ήδη είναι έτοιμες.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασεμάκης αναφέρθηκε σε «έναν καλό φίλο, υπέροχο άνθρωπο καταπληκτικό δήμαρχο, ερωτευμένο με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον δήμο του. Είμαι περήφανος που είναι φίλος μου θα πρέπει να είστε υπερήφανοι που είναι δήμαρχός σας».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης ευχαρίστησε τους δημότες για τη διαχρονική στήριξη και την παρουσία τους στο Μουσείο Βορρέ ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον παρόντα Αθανάσιο Μαρτίνο ευχαριστώντας τον «για τα όσα έχει κάνει για τον δήμο. Με τιμά με τη φιλία και την αγάπη του, ξέρω ότι έχω ένα αποκούμπι για τον δήμο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

Ο Ισίδωρος Μάδης καυτηρίασε την προσπάθεια ανθυποψηφίων για αντιπαραθέσεις προσωπικού χαρακτήρα επικροτώντας τη στάση των συνεργατών του που δεν ακολούθησαν σε αυτή την κατεύθυνση.

Επανέλαβε ότι οι αυτοδιοικητικοί μιλώντας με τους πολίτες θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι στα όσα μπορούν να γίνουν, να μην δίνουν κενές υποσχέσεις και να μην δημιουργούν φρούδες ελπίδες. Δήλωσε δε βέβαιος για την νίκη της παράταξής του στην αναμέτρηση της Κυριακής.

«Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, την επόμενη μέρα και να είστε βέβαιοι πως όσα έχουμε προεκλογικά δεσμευθεί θα γίνουν πράξη» κατέληξε ο Δήμαρχος Παιανίας.

Στο κάλεσμα του Ισίδωρου Μάδη ανταποκρίθηκαν επιπλέον ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας Κώστας Αλλαγιάννης, οι Δήμαρχοι 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης και Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από συνεργάτες τους, η περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Κωνσταντέλλου και αυτοδιοικητικά στελέχη.



Ροη Ειδήσεων