Τετάρτη 15 Μαΐου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΣε δύσκολη θέση ο Λέων μετά την «ομοβροντία» στηρίξεων στον Ψυχάλη!

Σε δύσκολη θέση ο Λέων μετά την «ομοβροντία» στηρίξεων στον Ψυχάλη!

Σε αγώνα δρόμου, όπως μαθαίνει «τ’ αυτί», βρίσκονται οι δύο πλέον διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου Λυκόβρυσης-Πεύκης Γρηγόρης Λέων και Μάριος Ψυχάλης, προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους όσων έμειναν εκτός δεύτερου γύρου…!

Το προβάδισμα των 4 μόλις ποσοστιαίων μονάδων του κ. Λέων είναι ιδιαίτερα «εύθραυστο», ενώ έχει ήδη εξανεμιστεί μετά τις δημόσιες στηρίξεις της Μαρίνας Πατούλη (16,25%) και Παναγιώτη Ιωάννου (2,96%) στον Μάριο Ψυχάλη…!

«Καταδικάζουμε κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία και θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου. Με μοναδικό κριτήριο το όφελος του ενιαίου Δήμου και συνεκτιμώντας τη σύγκλιση των προγραμματικών μας θέσεων, το ήθος και την ευπρέπεια στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την αδιαμφισβήτητη γνώση των προβλημάτων του Δήμου και τη δημοκρατική φιλοσοφία, συστρατευόμαστε στο κρίσιμο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών με τον υποψήφιο Δήμαρχο τον Μάριο Ψυχάλη, επικεφαλής της παράταξης «δήμος ΜΠΡΟΣΤΑ+», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Εντωμεταξύ, χτες, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δημιουργία» Παναγιώτης Ιωάννου ήταν ο πρώτος που πήρε θέση για την μάχη της προσεχούς Κυριακής…!

«Oφείλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντί σας για τον ποιον από τους δύο υποψηφίους δημάρχους η παράταξη «Νέα Δημιουργία» και εγώ θα στηρίξουμε στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου. Σε αυτή την εκλογική διαδικασία στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη και την παράταξη «δήμος Μπροστά+». Γνωρίζω τον Μάριο από όταν ήταν παιδί και, πραγματικά, θεωρώ ότι είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει τον Δήμο μας την επόμενη πενταετία. Αγαπά την πόλη, γνωρίζει κάθε κύτταρό της και έχει αποδεδειγμένη διάθεση να προσφέρει. Παράλληλα, σε αυτό το ρόλο που θα κληθεί να αναλάβει, δεν είναι μόνος. Έχει στο πλευρό του άξιους συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν την απαραίτητη αλλαγή στην πόλη μας», δηλώνει ο κ. Ιωάννου, προσθέτοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ομόφωνα από τα μέλη της «Νέας Δημιουργίας».



Ροη Ειδήσεων