Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΣύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο για τα μέλη των ΚΑΠΗ δημιούργησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο για τα μέλη των ΚΑΠΗ δημιούργησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Στην δημιουργία ενός νέου τμήματος σύγχρονου Φυσικοθεραπευτηρίου προχώρησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φυσικοθεραπείας στα μέλη των ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας για την Τρίτη ηλικία, που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τη Διοίκηση του Δήμου.

 

Ο χώρος του Φυσικοθεραπευτηρίου δημιουργήθηκε στο 1ο ΚΑΠΗ Παλαιού Φαλήρου στην οδό Πανδρόσου 43. Εξοπλίστηκε με δαπάνες του Δήμου, με μία σειρά από νέα σύγχρονα όργανα και μηχανήματα φυσιοθεραπείας, επανδρώθηκε με φυσιοθεραπευτή και ξεκίνησε ήδη την λειτουργία του.

 

Τον συγκεκριμένο χώρο μπορούν να επισκέπτονται προκειμένου να εκτελούν τις θεραπείες τους τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό την προϋπόθεση ότι είναι κάτοχοι παραπεμπτικού από ιατρό ορθοπεδικό για την όποια θεραπεία.

Το Φυσικοθεραπευτήριο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 210 9834134 καθημερινά από 08:00-14:00.

Με το νέο σύγχρονο εξοπλισμό που παραλάβαμε, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο τμήμα Φυσικοθεραπευτηρίου που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για τα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ της Πόλης μας. Προσθέσαμε άλλη μια κοινωνική υπηρεσία προς όφελος των συμπολιτών μας και των μελών των ΚΑΠΗ. Ασκούμε κοινωνική πολιτική με έμπρακτα έργα και δράσεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

 

Είναι πράγματι πολύ μεγάλη επιτυχία η δημιουργία του Φυσικοθεραπευτηρίου που στεγάζεται εδώ και η εγκατάσταση νέων σύγχρονων μηχανημάτων, που το καθιστούν αξιοζήλευτο και ιδιαίτερα χρήσιμο στα μέλη των ΚΑΠΗ» δήλωσε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Αρκουμάνης ο οποίος έχει την ευθύνη για την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης. Παράλληλα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του στο τμήμα Πρόνοιας του Δήμου, για την δημιουργία και λειτουργία του χώρου.

 

 



Ροη Ειδήσεων