Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΛήστεψαν ηλικιωμένη στου Παπάγου: «Βάλε τα κοσμήματα σε χαρτοπετσέτα για να μην...

Λήστεψαν ηλικιωμένη στου Παπάγου: «Βάλε τα κοσμήματα σε χαρτοπετσέτα για να μην λιώσουν»

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου όταν οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ και άρχισαν να το κάνουν φύλλο και φτερό, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να την απασχολήσουν (την έχουν βάλει να ανάψει όλα τα μάτια της κουζίνας και να βράσει νερό) την ώρα που ο ένας από τους εμπλεκόμενους έχει ανάψει τον απορροφητήρα για να μην ακούγεται ο συνεργός του που ψάχνει μέσα στο σπίτι της γυναίκας.Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου όταν οι δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ και άρχισαν να το κάνουν φύλλο και φτερό, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να την απασχολήσουν (την έχουν βάλει να ανάψει όλα τα μάτια της κουζίνας και να βράσει νερό) την ώρα που ο ένας από τους εμπλεκόμενους έχει ανάψει τον απορροφητήρα για να μην ακούγεται ο συνεργός του που ψάχνει μέσα στο σπίτι της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους εμπλεκόμενους έναν 23χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε στα Λιόσια και στο σπίτι του βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία.

Ο άλλος εμπλεκόμενος διαμένει στην Χαλκίδα έχει ταυτοποιηθεί, πρόκειται για έναν 32χρονο Ρομά και διαφεύγει μέχρι στιγμής τη σύλληψη. Και οι δύο άνδρες είναι σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα.



Ροη Ειδήσεων