Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΑγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι ο 6χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία...

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέοι ο 6χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 69χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του στην αυλή του σπιτιού του στην Αγία Βαρβάρα και η σύζυγος του δράστη, που φέρεται ως συνεργός και φέρεται να τον παρότρυνε να προβεί στο έγκλημα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του γαμπρού του και πως βρέθηκε εν βρασμώ, επειδή ο 57χρονος τού μίλησε άσχημα.

Ο 69χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ κατά την τετράωρη απολογία του φέρεται να είπε πως οι σχέσεις με τον γαμπρό του ήταν κακές, καθώς είχε προηγηθεί καταγγελία του δράστη για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονών του από το θύμα, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από την έκθεση του παιδοψυχιάτρου.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι κατείχε την καραμπίνα ως κυνηγός και την είχε στο σπίτι του επειδή φοβόταν μήπως του την κλέψουν.

Η πεθερά του θύματος, η οποία επίσης κρίθηκε προφυλακιστέα, φέρεται να αναφέρθηκε στην απολογία της και αυτή στις κακές σχέσεις με τον γαμπρό της.

Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων αναμένεται να προσφύγουν κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης.



Ροη Ειδήσεων