Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΓλυφάδα: Ποιος ήταν ο Αιγύπτιος που αιματοκύλισε την οικογένεια Καρνέση

Γλυφάδα: Ποιος ήταν ο Αιγύπτιος που αιματοκύλισε την οικογένεια Καρνέση

Ο Άρης ή Αριστείδης, όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, που σκότωσε τους ιδιοκτήτες της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα και έναν καπετάνιο που επιχείρησε να τον αφοπλίσει, εργαζόταν για 36 συνεχή χρόνια για την οικογένεια Καρνέση και στη Γλυφάδα αλλά και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης.

Ο Ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής Αριστείδης ή Αντέλ Αριστείδη, όπως ήταν το όνομά του, θεωρούνταν άνθρωπος εμπιστοσύνης τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον της οικογένειας.

Ο Ελ Μπουράυ σήμερα μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Είχε πρόσβαση σε όλα τα σπίτια

Ο 75χρονος ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.

Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του.



Ροη Ειδήσεων