Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΆργος: «Είναι επικίνδυνος» - Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που την χτύπησε οδηγός...

Άργος: «Είναι επικίνδυνος» – Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που την χτύπησε οδηγός για μια προσπέραση

Τρόμο προκάλεσε νέο περιστατικό βίας στο Άργος, στο οποίο οδηγός χτύπησε με ξύλινο γκλοπ γυναίκα επειδή τον προσπέρασε.

Η επίθεση σε βάρος της έγινε το απόγευμα της Κυριακής (03/03) όταν ο 45χρονος οδηγός οχήματος εξοργίστηκε για μία προσπέραση που επιχείρησε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία 40χρονη και η αδερφή της. Μόλις βρήκε την ευκαιρία, τους «έκλεισε» τον δρόμο και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια ένα γκλομπ και χτύπησε βάναυσα τη συνοδηγό του οχήματος στο σώμα.

Η συνοδηγός και αδερφή της κατήγγειλαν το περιστατικό, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 45χρονο οδηγό, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

«Μας είπαν να προσέχουμε»

Όπως λέει η καταγγέλλουσα στο MEGA: «Ξαφνικά, ενώ είμαστε στο αντίθετο ρεύμα και διενεργούμε την προσπέραση, είναι αυτός δίπλα μας, μας κορνάρει, ματαιώνουμε εμείς την προσπέραση, μπαίνουμε πίσω από το όχημα. Προχωράει αυτός κανονικά, συνεχίζουμε εμείς, βγάζουμε φλας κάνουμε προσπέραση και μετά πιο κάτω στο Stop έχουμε σταματήσει, εγώ, αυτός και ένα άλλο αυτοκίνητο μπροστά και περιμένουμε να περάσουν τα αυτοκίνητα που έρχονται από την άλλη κατεύθυνση. Περνάμε όλοι απέναντι, σταματάει αυτός στην άκρη του δρόμου, περνάμε από δίπλα του λέμε “πας καλά, θα μας σκοτώνες” και προχωράμε. Μας προσπερνάει στις γραμμές του τρένου και μας κλείνει τον δρόμο. Κατεβαίνει κάτω και εκεί είναι με ένα ξύλινο γκλοπ αυτοσχέδιο και κατεβαίνει η αδερφή μου να του πει “θα μας σκοτώσεις;”».

Όπως λέει η ίδια: «Εμείς δεν τον ξέραμε αλλά αυτός μας γνώριζε γιατί είναι από την περιοχή. […] Όλοι μας είπαν ότι αυτός τέτοια κάνει και ότι είναι επικίνδυνος και να προσέχουμε. Χτύπησε την αδερφή μου και εμένα γιατί κατέβηκα να του πω ότι “πήγες να μας σκοτώσεις και φωνάζειςς”. Επειδή είδα ότι κρατάει ρόπαλο, είπα αν με χτυπήσεις θα σε πάω με τον νόμο. Και του είπα “χτύπα με” και με χτύπησε».

«Ήμουν σε όλη τη διαδικασία με τα χέρια μου απλά ανοιχτά, με ζουλήξε την πρώτη φορά με το γκλοπ στην κοιλιά, έπεσα κάτω, σηκώθηκα πάλι, μου το έκανε με τον ίδιο τρόπο ζουληχτά στο στέρνο από κάτω, έπεσα πάλι κάτω. Περνούσαν αυτοκίνητα με κίνδυνο να με πατήσουν, φωνάζαμε βοήθεια, σταματούσαν λίγο. Αυτοί είναι οι Έλληνες», συμπληρώνει.



Ροη Ειδήσεων