Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΠαύλος Μαρινάκης: Υπήρξε προσυνεννόηση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση δυσπιστίας

Παύλος Μαρινάκης: Υπήρξε προσυνεννόηση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση δυσπιστίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έθεσε μείζον ζήτημα προσυνεννόησης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είπε, ο πρώην υπουργός Ν. Παππάς στον σταθμό Action24,

«μαρτύρησε ή του ξέφυγε, ότι υπήρχε και προσυνεννόηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, άρα όχι απλώς η κατάθεση πρότασης δυσπιστίας έγινε με φοβερά αντανακλαστικά, αλλά προετοιμαζόταν από ότι φαίνεται από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεχίζοντας τόνισε: «αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθε σήμερα Τετάρτη, ο κος Ανδρουλάκης, ενώ αυτό έχει γίνει πολλές μέρες πριν, και για αντιπερισπασμό, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει δημοσιεύματα για κοινωνικές συναντήσεις, και να πετάξει λάσπη σε μία κυβέρνηση η οποία και την Κυριακή και τη Δευτέρα και την Τρίτη, παντού, […] είπαμε την αλήθεια όπως ακριβώς είναι».

Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη, που αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «πρόθυμο», να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής.

«Το θέμα έχει λυθεί έναν χρόνο πριν»

Όπως ανέφερε, «τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Αυτό σας πιέζει, διότι δεν μπορείτε να απαντήσετε στους πολίτες το πως είναι δυνατόν να έχετε απέναντί σας μια κυβέρνηση που έχει κάνει όλα αυτά τα…κακά για τον τόπο, με τους θεσμούς, με την Δημοκρατία με την Οικονομία, αλλά πρόταση δυσπιστίας να κάνετε, από ότι φαίνεται σε συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ , – το είπε ο κύριος Παππάς – το ξαναλέω, (…) πάνω σε ένα θέμα που ήταν λυμένο ένα χρόνο πριν».

Παίρνοντας το λόγο, ο παριστάμενος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δ. Μάντζιος ανέφερε ότι «δεν είναι δικό μας θέμα, τι λέει ο κος Παππάς, σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Δεν ξέρω ποιος είναι ο σκοπός, που τα λέει, και που αποσκοπεί.»

«Ρωτήστε προς τα εκεί, τι λέει ο κύριος Παππάς και όχι προς τα εδώ», τόνισε ο κ. Μάντζος και συνέχισε: «Κι εμείς πρέπει να θεωρήσουμε τυχαία την κοινωνική συνάντηση που έγινε την Κυριακή το βράδυ, μετά το δημοσίευμα, δύο υπουργών Επικρατείας, στο σπίτι του εκδότη επιχειρηματία που εξέδωσε την εφημερίδα που έθεσε αυτό το δημοσίευμα.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 



Ροη Ειδήσεων