Πέμπτη 9 Μαΐου 2024


ΑρχικήMain RightΞεκινά περιοδείες ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Οι πρώτοι υποψήφιοι της ΝΔ στις...

Ξεκινά περιοδείες ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Οι πρώτοι υποψήφιοι της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου έχει κηρύξει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας σε επιφυλακή τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και γι’ αυτό άλλωστε έχει δώσει χαρακτήρα εθνικής κάλπης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. «Οι κάλπες αυτές δεν προσφέρονται για μηνύματα αδιαφορίας και ανέξοδης διαμαρτυρίας», έχει αναφέρει.

«Η ΝΔ, η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι η παράταξη η οποία έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Kαι, βέβαια, κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη τις πολύ δύσκολες εποχές του 2015 και η δική μας παράταξη είναι αυτή που κάνει βήμα-βήμα την Ελλάδα μια πραγματικά ευρωπαϊκή χώρα σε όλα τα επίπεδα», τόνισε στην περιοδεία που έκανε στον Ασπρόπυργο το Σάββατο.

Οι εξορμήσεις του πρωθυπουργού στην Αττική και στην επαρχία θα πυκνώσουν το επόμενο διάστημα.

ΝΔ: Οι υποψήφιοι για τα ευρωψηφοδέλτια

Την ίδια στιγμή, εντείνονται οι διεργασίες για την κατάρτιση του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου. Πολλοί υποψήφιοι, όπως οι νυν ευρωβουλευτές του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, η Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης έχουν ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία τους. Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον Γιώργο Αυτιά, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα, τον Πύρρο Δήμα και τον Θανάση Εξαδάκτυλο, οι οποίοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου. Αυτή αναμένεται να γίνει το διάστημα 10 έως 15 Απριλίου.



Ροη Ειδήσεων