Δευτέρα 29 Απριλίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΠειραιάς: Κατάρρευση κτιρίου εν μέσω εργασιών - 1 νεκρός

Πειραιάς: Κατάρρευση κτιρίου εν μέσω εργασιών – 1 νεκρός

Επί της οδού Νεωρίων στον Πειραιά κατέρρευσε κτίριο το πρωί της Τρίτης. Συνέβη, συγκεκριμένα, στην ακτή Μουτσοπούλου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και τραυματίες.

Άτυχος στάθηκε ένας αστυνομικός και συγκεκριμένα ειδικός φρουρός, 31 ετών. Υπηρετούσε στην Άμεση Δράση και συγκεκριμένα στην Ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής. Την ώρα της τραγωδίας ήταν εκτός υπηρεσίας.
Προς ώρας έχουν γίνει επτά προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου. Πρόκειται για τον εργολάβο και έξι εργαζόμενους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη συνέχεια επιχειρούσε να απεγκλωβίσει ένα άτομο. Πρόκειται για άτομο μέσα σε φορτηγό που βρισκόταν στο σημείο, ο οποίος εγκλωβίστηκε. Ο απεγκλωβισμός του ολοκληρώθηκε και το άτομο, που δεν είχε τις αισθήσεις του, παρέλαβε ασθενοφόρο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο κτίριο γίνονταν εργασίες και υπήρχαν την ώρα της κατάρρευσης εργάτες – οικοδόμοι. Οι Αρχές ενημερώθηκαν γύρω στις 09:30 το πρωί για το περιστατικό και στο σημείο έφτασαν 24 πυροσβέστες, 8 οχήματα και μια ομάδα της ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο διασώστη.



Ροη Ειδήσεων