Κυριακή 19 Μαΐου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΆγιοι Ανάργυροι: «28 χρόνια, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά» - Η οικογένεια...

Άγιοι Ανάργυροι: «28 χρόνια, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά» – Η οικογένεια της Κυριακής περιμένει απαντήσεις

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Οι ψυχίατροι θα παραδώσουν τις εκθέσεις τους στην ανακρίτρια, ενώ η οικογένεια της κοπέλας περιμένει ακόμα, 37 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία, να μάθουν το πόρισμα των Aρχών για τις ευθύνες των αστυνομικών.

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός; Πώς γίνεται αυτό; Πόσο θα τραβήξει αυτό; Μήπως να τον αθωώσουμε και στο τέλος; 28 χρόνια από τη ζωή μου, της κόρης μου, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά», λέει ο κ. Γρίβας, πατέρας της Κυριακής, στο Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο γυναικοκτόνος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται το έγκλημα που διέπραξε και επιμένει ότι έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

«Ποιος είναι τρελός; Ένας που οδηγεί στο μηχανάκι του και παρακολουθεί το σπίτι; Που ακολουθεί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι; Ακολούθησε ένα αυτοκίνητο με την κόρη μου. Δεν τον πήραν χαμπάρι τα παιδιά. Έφθασε μέχρι το τμήμα χωρίς ούτε και η αστυνομία να τον πάρει χαμπάρι. Όλο το έγκλημα ήταν προμελητημένο γιατί είχε και το μαχαίρι στη ζώνη. Μήπως είδατε τον βηματισμό του; Μήπως είδατε πως τράβηξε το μαχαίρι;».

Η οικογένεια της Κυριακής ζητά απαντήσεις και για τις ευθύνες των αστυνομικών. Μέχρι στιγμής, 36 ημέρες μετά το έγκλημα, περιμένουν ακόμα τα πορίσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και της Προκαταρκικής Έρευνας που διεξάγεται με εντολή Εισαγγελέα.



Ροη Ειδήσεων