Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήTop ΕπικαιρότηταΔολοφονία Ψυχικό: Δυο τα όπλα της επίθεσης - 35 τραύματα έφερε το...

Δολοφονία Ψυχικό: Δυο τα όπλα της επίθεσης – 35 τραύματα έφερε το θύμα

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Φως στις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικο ρίχνουν  τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιήθηκε στη σορό του τοπογράφου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Νέο Ψυχικό.

Το 54χρονο θύμα φαίνεται ότι δέχθηκε 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

Στο οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους φαίνεται πως ο δράστης κινούνταν μόνος, με σκούτερ περιμετρικά της τεχνικής εταιρείας, αλλάζοντας συνέχεια θέσεις, περιμένοντας το θύμα του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη βαλλιστική εξέταση, ο δράστης δεν άλλαξε γεμιστήρα, ενώ όπως προέκυψε ο δολοφόνος χρησιμοποίηση δύο ίδια πιστόλια γκλοκ των 9mm.

Να σημειωθεί ότι σήμερα  αρχίζει ο κύκλος των καταθέσεων για την μαφιόζικη δολοφονία του τοπογράφου με τις τρεις πρώτες καταθέσεις να αναμένεται να ρίξουν φως στην σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Πρόκειται για τρία πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά στον Παναγιώτη Στάθη, πρόσωπα που γνώριζαν από πρώτο χέρι τόσο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, όσο και για εκείνους που του δημιουργούσαν προβλήματα από την εποχή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι πριν από τρία χρόνια.



Ροη Ειδήσεων