Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑσφάλειαΦωτιά στην έξοδο του Κηφισού στο Φάληρο - Διεκόπη η κυκλοφορία στο...

Φωτιά στην έξοδο του Κηφισού στο Φάληρο – Διεκόπη η κυκλοφορία στο σημείο

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε μηχανή στην έξοδο του Κηφισού στο Φάληρο, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη νέα παραλιακή οδό, στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), με τη φωτιά να παίρνει γρήγορα διαστάσεις.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε και στο προστατευτικό πλεξιγκλάς που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, προκαλώντας την ολοσχερή καταστροφή πέντε ηχοπετασμάτων. Επιπλέον, η φωτιά εξαπλώθηκε και σε ξερόχορτα στο κάτω τμήμα της γέφυρας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Λόγω της έκτασης του περιστατικού, διεκόπη η κυκλοφορία στη νέα παραλιακή στο ύψος του ΣΕΦ, στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων και να προκληθεί έντονη ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Οι αρχές εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή και τους συνιστούν να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων. Η κατάσταση παρακολουθείται στενά και οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής συνεχίζονται για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.



Ροη Ειδήσεων