Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕθνικάΦρεντι Μπελερης: "Και οι Αλβανοί λένε ότι είμαι αθώος"

Φρεντι Μπελερης: “Και οι Αλβανοί λένε ότι είμαι αθώος”

Χαρούμενος και συγκινημένος δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποφυλάκισή του.

Ο ευρωβουλευτής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και δήλωσε «Χαρούμενος και συγκινημένος που ξανα αγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι περήφανος που πάω να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής, που πάω να υπερασπιστώ τα δικαιώματα της πατρίδας μας και των Ελλήνων».

Συμπλήρωσε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη, για την επιλογή του, απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλου του ελληνισμού και προστατεύει όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους στενούς του συνεργάτες που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μου σε αυτή την άδικη σκευωρία».

«Η περιπέτειά μου φτάνει προς το τέλος. ο αγώνας για δημοκρατία, κράτος δικαίου και ελευθερίες των πολιτών συνεχίζεται».

Ο Φρέντι Μπελέρης τόνισε ότι «Δεν το υποστηρίζω εγώ ότι είμαι αθώος, το λένε τώρα πια και οι Αλβανοί. Μου έδινε δύναμη και κουράγιο η στήριξη της οικογένειας, των φίλων και η πλειοψηφία των Ελλήνων», ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους Χειμαρριώτες.

«Στους Χειμαρριώτες θέλω να πω ότι δεν είναι μόνοι, έχουν τη μητέρα Ελλάδα να τους προστατεύει. Τα αιτήματά τους ειναι δίκαια, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν».

 



Ροη Ειδήσεων