Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΜιχάλης Κατρίνης: Με βαθιά γνώση των οικονομικών και σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας

Μιχάλης Κατρίνης: Με βαθιά γνώση των οικονομικών και σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας

Στο σύγχρονο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, λίγοι καταφέρνουν να συνδυάσουν τη νέα ματιά με την πολιτική εμπειρία. Ο Μιχάλης Κατρίνης αποτελεί ένα παράδειγμα αυτής της συνύπαρξης. Με πλούσιο βιογραφικό στο χώρο της πολιτικής, ως βουλευτής πάνω από μια δεκαετία, καθώς και στη θέση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κατόπιν πρότασης του Προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη τον Δεκέμβριο του 2021, έχει αποδείξει την ικανότητά του να διαχειρίζεται πολύπλοκες πολιτικές καταστάσεις. Τον Ιούλιο του 2023, αναλαμβάνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας τη σημαντική του επίδοση στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Η δέσμευσή του στις οικονομικές και αναπτυξιακές προκλήσεις των καθιστούν έναν πολιτικό με έντονη αίσθηση ευθύνης και συνείδησης για το μέλλον της χώρας γεγονός που αναγνωρίζεται -ανεξαρτήτου χρώματος- από τους επιχειρηματίες.

Ο Κατρίνης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την ενίσχυση του διαλόγου με τον επιχειρηματικό κόσμο. Συνεχίζει το μπαράζ συναντήσεων με επιχειρήσεις σε όλες τις περιοχές της χώρας αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του στη δημιουργία μιας διαλειτουργικής σχέσης με τον ιδιωτικό τομέα και την προώθηση οικονομικών πολιτικών που υποστηρίζουν την επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Έχοντας διατελέσει μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, καθώς και της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Διαδικασίας Συνεργασίας Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης PROCESS-SEECP, διαθέτει βαθιά γνώση των οικονομικών προκλήσεων της Ελλάδας. Η προσωπική του δέσμευση για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και του επιχειρηματικού πλαισίου της χώρας αποτελεί θεμέλιο λίθο για την οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ του αύριο, αν εκλεγεί Πρόεδρος.

Η στρατηγική του Κατρίνη είναι καθαρή και κατανοητή: ένα ΠΑΣΟΚ που δεν φοβάται τη σύγκρουση. Με μια προοδευτική πρόταση, επιδιώκει να ενσωματώσει όλες τις φωνές και τις προκλήσεις της σύγχρονης Ελλάδας στην πολιτική διαδικασία. Ο Μιχάλης Κατρίνης εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών ηγετών που δεν φοβούνται να θέσουν νέες προκλήσεις και να δράσουν αποφασιστικά για την ανασυγκρότηση της χώρας.



Ροη Ειδήσεων