Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Νότιου Τομέα ΑθηνώνΠαλαιό Φάληρο: Άμεσα Αντανακλαστικά από το Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο

Παλαιό Φάληρο: Άμεσα Αντανακλαστικά από το Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, επιδεικνύει για μία ακόμη φορά την αποτελεσματικότητά του και τα άμεσα αντανακλαστικά του στην αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής. Λίγες μόλις μέρες μετά την αυτοψία των Attica Times σχετικά με τα μπάζα που εντοπίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γηπέδου Ταεκβοντό στο φαληρικό Δέλτα, ο Δήμαρχος έδρασε άμεσα και αποφασιστικά.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 58,5%, απέδειξε έμπρακτα γιατί οι δημότες του Παλαιού Φαλήρου τον εμπιστεύονται. Ο ίδιος παρευρέθηκε στο σημείο και συντόνισε την επιχείρηση απομάκρυνσης των μπάζων, έχοντας στη διάθεσή του τέσσερα φορτηγά, έναν φορτωτή και το απαραίτητο προσωπικό του Δήμου. Η περιοχή καθαρίστηκε άμεσα και τα μπάζα απομακρύνθηκαν για να γίνει η περιβαλλοντική διαχείρισή τους.

Ο Δήμαρχος ανήρτησε σχετικό βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, συνοδευόμενο από την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν πάει άλλο! Κάποιοι παραβατικοί συμπολίτες μας εξακολουθούν να δημιουργούν μικρές χωματερές στις πόλεις μας. Βρισκόμαστε στον περιβάλλοντα χώρο του Ταεκβοντό για τέταρτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια. Με πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου σήμερα τρία τετραξονικά φορτηγά μεταφέρουν 70 τόνους σε ειδικό χώρο προκειμένου να γίνει η διαλογή τους και η μετατροπή τους σε υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ξανά. Αυτό για την προστασία του περιβάλλοντος, όμως, το κόστος επιβαρύνει όλους μας και η εικόνα μιλάει από μόνη της. Γι’ αυτό ρωτήστε τον εργολάβο που αναλαμβάνει την ανακαίνιση του σπιτιού σας πού θα μεταφέρει τα μπάζα, συνεργαστείτε με το Δήμο, καλέστε στο 1565 προκειμένου να ενημερωθείτε πού απορρίπτονται τα μπάζα, να ειδοποιηθούν οι υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη».

Η άμεση αντίδραση του Δημάρχου είναι άξια συγχαρητηρίων και αποδεικνύει ότι ένας ικανός και αποτελεσματικός δήμαρχος μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να αλλάξει σημαντικά την καθημερινότητα των πολιτών. Η δράση του Γιάννη Φωστηρόπουλου αποτελεί πρότυπο για τοπική αυτοδιοίκηση, δείχνοντας πως η προληπτική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων μπορεί να επιτευχθεί με συντονισμένες ενέργειες και αφοσίωση στο κοινό καλό.

Η καθαριότητα και η περιβαλλοντική διαχείριση είναι ζητήματα ζωτικής σημασίας για κάθε κοινότητα. Οι πρωτοβουλίες του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου δείχνουν τον δρόμο για μια πόλη καθαρή και οργανωμένη, προς όφελος όλων των δημοτών. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο για την αφοσίωση και τις άμεσες ενέργειές του.



Ροη Ειδήσεων