Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Νότιου Τομέα ΑθηνώνΠαλαιό Φάληρο: Μαζεύει τα μπάζα ο Γ. Φωστηρόπουλος

Παλαιό Φάληρο: Μαζεύει τα μπάζα ο Γ. Φωστηρόπουλος

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, συνεχίζει τις προσπάθειές του για καθαρισμό και βελτίωση της πόλης. Μετά την πρόσφατη επιχείρηση σκούπα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ταεκβοντό, η επόμενη δράση του επικεντρώθηκε στον ανισόπεδο κόμβο της Ποσειδώνος.

Το τελευταίο διάστημα, διάφορα σημεία του Παλαιού Φαλήρου έχουν μετατραπεί σε παράνομα σημεία απόθεσης μπάζων από επιτήδειους. Αυτά τα σημεία, κυρίως στο Φαληρικό Δέλτα, αποτελούν εστία ρύπανσης και υποβαθμίζουν την περιοχή.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος, μαζί με τα συνεργεία του Δήμου από συνεργεία του Δήμου, βρέθηκε κάτω από τη γέφυρα της Ποσειδώνος. Εκεί, απομακρύνθηκαν πάνω από 200 τόνοι μπάζων, τα οποία είχαν συσσωρευτεί στο δημόσιο χώρο που σχηματίζεται κάτω από τη γέφυρα.

Πέρα από τον καθαρισμό, ο κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος είχε συνάντηση με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Σκοπός της συνάντησης ήταν να εντοπιστούν οι επιτήδειοι που εναποθέτουν τα μπάζα στην περιοχή, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στη ρίζα του.

Αυτή η δράση είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας καθαρισμού και αναβάθμισης των δημόσιων χώρων της περιοχής. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, συνεχίζει να εργάζεται για μια καθαρή και φιλόξενη πόλη για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της.



Ροη Ειδήσεων