Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΓεωργιάδης κατά Πολάκη: Αν διαφωνούσες με τον γάμο των ομοφύλων έπρεπε να...

Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Αν διαφωνούσες με τον γάμο των ομοφύλων έπρεπε να τα πεις στη Βουλή

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης άσκησε κριτική στον Παύλο Πολάκη με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο κ Γεωργιάδης τόνισε ότι ο κ Πολάκης δεν τόλμησε να παραστεί στην Βουλή και να εκφράσει εκεί την αντίθεσή του με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου αλλά επέλεξε να λείπει με την πρόφαση ότι είχε ένα χειρουργείο. «Τότε δεν είχε τολμήσει να τα πει αλλά απείχε επικαλούμενος ένα “χειρουργείο” που υποτίθεται ότι είχε εκείνη την ώρα και λόγω αυτού δεν “πρόλαβε” να πάει στην Βουλή. Και μόνον όταν τον ξεμπρόστιασα ότι είπε ψέματα και πάλι στον Ελληνικό Λαό, έβγαλε ανακοίνωση με τις ενστάσεις του….τόσο «γενναίος»….αν διαφωνούσες κ. Πολάκη έπρεπε να πας να τα πεις εκεί που ο Λαός σε όρισε στην Βουλή όχι να κοροϊδεύεις…» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Χ.

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ο υπουργός Υγείας, με αφορμή και τις ραγδαίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «αφού ο Στέφανος δεν έδιωξε όταν έπρεπε τον Παύλο, ο Παύλος χθες έδιωξε τον Στέφανο μόλις βρήκε την ευκαιρία…».



Ροη Ειδήσεων