Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτικήΜάριος Σαλμάς: Διεγράφη επίσημα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Μάριος Σαλμάς: Διεγράφη επίσημα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Επίσημη μορφή έλαβε σήμερα (23/09) η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο τόσο της ερώτησης των «11» για τα «κόκκινα» δάνεια των δανειοληπτών, όσο και άλλων δημόσιων τοποθετήσεών του, στις οποίες «εξαπέλυσε» βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός, από τη Νέα Υόρκη όπου έφθασε για να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έλαβε προχθές (21/09) την απόφαση να παραπέμψει τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αίτημα τη διαγραφή του. Η παραπομπή του αφορούσε αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή.

Ο Μάριος Σαλμάς θεωρείτο ξένο σώμα εδώ και καιρό από τη Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας της στάσης του αλλά και της επιθετικής του συμπεριφοράς προς τις επιλογές της κυβέρνησης και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Οι συνεχείς επιθέσεις των τελευταίων ημερών κατά της κυβέρνησης και του Υπουργού Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή τα «κόκκινα» δάνεια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ωστόσο, είχαν ακολουθήσει κι άλλα περιστατικά.



Ροη Ειδήσεων