Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΝέα Σμύρνη: Oμολόγησε η αδελφή του θύματος τη δολοφονία του 46χρονου -...

Νέα Σμύρνη: Oμολόγησε η αδελφή του θύματος τη δολοφονία του 46χρονου – Kαυγάδισαν για ένα ποτήρι νερό

Μετά από μια πολύωρη ανάκριση, η αδελφή του 46χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι, φέρεται να έχει παραδεχθεί την ενοχή της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αφορμή για την αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη ήταν ένας καυγάς για μια ασήμαντη αφορμή. Η αδελφή έδειξε στους αστυνομικούς το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, αλλά η περαιτέρω επικοινωνία με τις αρχές δεν ήταν εύκολη.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο 46χρονος είχε υποστεί θανάσιμο τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Η γυναίκα, η οποία φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να δήλωσε ότι σκότωσε τον αδελφό της μετά από καυγά για ένα ποτήρι νερό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, «μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό, τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη».

Η κατάσταση των δύο αδελφών περιγράφηκε ως δύσκολη, με τον κάτοικο της περιοχής να αναφέρει: «Όλοι την ξέραμε, όλοι της μιλούσαμε, την χαιρετούσαμε. Ποτέ κάποια περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά της».

Αρχικά, η αδελφή του θύματος κάλεσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Ο κοινωνικός λειτουργός που επισκέφθηκε το διαμέρισμα στον 1ο όροφο της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, διαπίστωσε ότι ο αδελφός της ήταν πράγματι νεκρός και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες επιβεβαίωσαν ότι το θύμα είχε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Κατά την έρευνα στο σπίτι, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μαχαίρια που βρήκαν πλυμένα μαζί με πιάτα και θα ληφθεί δείγμα από τα νύχια της αδελφής για πιθανό γενετικό υλικό, καθώς η επικοινωνία μαζί της έχει δυσκολίες.

Γείτονας δήλωσε: «Ζούσαν με τη μαμά και τον μπαμπά, αλλά όταν έφυγε η μαμά και στη συνέχεια ο μπαμπάς, έμειναν μόνοι τους. Κάπου κάπου ερχόταν μια θεία, τους έβλεπε, τους έπαιρνε στο χωριό. Δούλευαν στο δήμο και στη λαϊκή ο νεαρός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι την Πέμπτη μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο. Υπήρξε καυγάς μεταξύ των δύο αδελφών, ο οποίος εξετάζεται για το αν ήταν η αιτία του εγκλήματος.



Ροη Ειδήσεων