Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΞυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Νέες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως

Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: Νέες λεπτομέρειες ήρθαν στο φως

Της Ελευθερίας Σπυράκη,

Την απόλυτη φρίκη βίωνε τους τελευταίους μήνες το 14χρονο κορίτσι από τη Βούλα που δέχτηκε τον περασμένο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου βίαιη επίθεση από ομάδα συμμαθητριών της στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα.

Όπως κατήγγειλε στις Αρχές το κορίτσι, δύο συμμαθήτριές της που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της την εκφόβιζαν από τον περασμένο Μάιο. Δεν είναι πρώτη φορά που η 14χρονη ζει τον εφιάλτη της κακοποίησης. Στις 7 Σεπτεμβρίου είχε δεχθεί ξανά επίθεση πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η μία εκ των δύο συμμαθητριών της δεκατετράχρονης φαίνεται να είχε παρελθόν καθώς είχε διαπράξει αντίστοιχες επιθέσεις και μάλιστα είχε πάρει αποβολή και από το σχολείο για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Για την υπόθεση κατατέθηκαν μηνύσεις ενώ έχουν συλληφθεί δύο ανήλικες, συμμαθήτριες της 14χρονης καθώς και οι γονείς τους. Οι δράστες αντιμετωπίζουν την κατηγορία για σωματικών βλαβών

Όπως ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης στους αστυνομικούς, οι δράστες οδήγησαν δια της βίας την κόρη του σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας την από την παρέα της και της επιτέθηκαν δίχως λόγο και αιτία από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος λιπόθυμη. Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο πατέρας της, επεδίωξαν να τη γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά.

Εν συνεχεία οι δράστες αποχώρησαν και το κορίτσι παρελήφθη από τους γονείς της τραυματισμένο.

Αναζητείται ακόμη ένα άτομο

Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη έχει αναγνωρίσει και άλλο ένα άτομο το οποίο αναζητείται.



Ροη Ειδήσεων