Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024


ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΑστυνομικά«Μας βίαζε...πέρασαν χρόνια» -Ο διάλογος αδελφών με το θύμα της Κυψέλης

«Μας βίαζε…πέρασαν χρόνια» -Ο διάλογος αδελφών με το θύμα της Κυψέλης

Της Ελευθερίας Σπυράκη

Τα δύο αδέρφια, που ομολόγησαν ότι είναι οι δράστες της δολοφονίας του ξαδέρφου τους, υποστηρίζουν ότι τον μαχαίρωσαν γιατί όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, αυτός τα κακοποιούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστες και θύμα συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και είχαν έναν έντονο διάλογο, κατά τη διάρκεια του οποίου κατηγόρησαν τον 28χρονο για τους βιασμούς τους στην Αλβανία, σε παιδική ηλικία.

Ο πατέρας φέρεται να κάλεσε τον ανιψιό του και τον ρώτησε εάν τα όσα μαθαίνει αληθεύουν κι εκείνος φέρεται να το παραδέχτηκε.

«Επικοινώνησα με τον ανιψιό μου και τον ρώτησα αν αληθεύουν αυτά που μου είπαν τα παιδιά μου ότι τους έκανε. Εκείνος παραδέχτηκε και επιβεβαίωσε τα περισσότερα λέγοντάς μου ‘’ήταν λάθη που κάναμε παιδιά’’», είπε ο πατέρας των καθ’ ομολογίαν δραστών.

Ο διάλογος με το θύμα

Από την πλευρά τους, τα αδέλφια ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκαν από την απάντηση που έλαβαν από τον ξάδελφό τους, όταν τον κατηγόρησαν ευθέως για τους βιασμούς τους.

Αδέρφια: Μας βίαζες όταν ήμασταν μικρά. 6 και 4 χρονών παιδάκια. Γιατί;

28χρονος: Έχουν περάσει χρόνια από όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε.

Αδέρφια: Δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει.

Τα δυο αδέλφια, τα οποία θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχουν συλληφθεί και οι γονείς τους, καθώς το ένα νεαρό αγόρι είναι ανήλικο.

Την Πέμπτη αναμένεται να δικαστούν από το Αυτόφωρο οι γονείς των δύο αγοριών, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.Την ερχόμενη Παρασκευή τα δυο αδέλφια θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.



Ροη Ειδήσεων