Κυριακή 19 Μαΐου 2024


ΑρχικήΑττικήΕυχές με τους εργαζόμενους του Δήμου αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Αχαρνών και μέλη...

Ευχές με τους εργαζόμενους του Δήμου αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Αχαρνών και μέλη της Δημοτικής Αρχής

Πασχαλινές ευχές εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα αντάλλαξε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός  με τους εργαζομένους  του  Δήμου και των νομικών προσώπων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ο Δήμαρχος Αχαρνών επισκέφτηκε με κλιμάκιο αντιδημάρχων  και προέδρων των νομικών προσώπων, όλες τις υπηρεσίες του δήμου, συνομίλησε με τους υπαλλήλους και αντάλλαξε ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία και ειρήνη. Στη συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους ο κ. Βρεττός αναφέρθηκε στην εποικοδομητική και αποτελεσματική προς όφελος των δημοτών συνεργασία που υπάρχει.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν τα νομικά πρόσωπα του Δήμου καθώς και εξωτερικές δομές, τη ΔΗΦΑ, τη ΔΗΚΕΑ, την Αναπτυξιακή, το Κέντρο “ΔΙΕΞΟΔΟΣ”, τη Δημοτική Αστυνομία, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το 1ο ΚΑΠΗ και το Κεντρικό ΚΕΠ .

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Η σημερινή επίσκεψη στις υπηρεσίες του δήμου ήταν μια ευκαιρία να τους ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στους συνδημότες μας”.



Ροη Ειδήσεων