Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΔήμος Ωρωπού: Άρχισαν οι εργασίες στον αύλειο χώρο του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. και του ειδικού...

Δήμος Ωρωπού: Άρχισαν οι εργασίες στον αύλειο χώρο του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. και του ειδικού Νηπιαγωγείου

Λίγες ημέρες μετά τη γιορτή αποφοίτησης των παιδιών για τη σεζόν 2022-23 και πριν καν κλείσει το σχολείο για τους εκπαιδευτικούς ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης και αποκατάστασης του αύλειου χώρου του Ειδικού Σχολείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) και του Ειδικού Νηπιαγωγείου του Δήμου Ωρωπού.

Μεταξύ άλλων εργασιών είναι η ασφαλτόστρωση, η διαμόρφωση γηπέδων μπάσκετ, βόλεϊ, βαψίματα, υδραυλικές εργασίες, τοποθέτηση ειδικής παιδικής χαράς στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού κ.α. Επίσης διαμορφώνεται και ο χώρος έξω από το κτίριο που προορίζεται να στεγάσει το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Την έναρξη των εργασιών παρακολούθησε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μαζί με τον διευθυντή του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Δημήτρη Δεληγιάννη. Υπενθυμίζεται πως από τις αρχές του έτους ο δήμαρχος Ωρωπού είχε ανακοινώσει πως με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα αρχίσουν οι εργασίες:

Ο Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: «Με υπευθυνότητα, αμεσότητα και συνέπεια και πάντα με γνώμονα την υγεία και την σωστή ποιότητα της εκπαίδευσης των μαθητών αρχίσαμε ένα ακόμα έργο σε σχολείο του Δήμου μας. Γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας και εργαζόμαστε με υπευθυνότητα και σεβασμό, αξιολογώντας τα πάντα, αφήνοντας στην άκρη τη μικροπολιτική. Τα παιδιά είναι για εμάς προτεραιότητα και θα κάνουμε το παν προκειμένου να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες που θα τα βοηθήσουν στην σχολική καθημερινότητα τους. Με αγάπη και με σεβασμό τηρούμε τις υποσχέσεις μας μία μία και οδηγούμε τον Δήμο Ωρωπού στο αύριο με σιγουριά και υπευθυνότητα. Ο Δήμος Ωρωπού αλλάζει. Προχωράμε μπροστά».



Ροη Ειδήσεων