Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Ανατολικής ΑττικήςΟ Δήμαρχος Ωρωπού ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συλλόγων και απαντήσεις στα ερωτήματα...

Ο Δήμαρχος Ωρωπού ενημέρωσε τους εκπροσώπους των συλλόγων και απαντήσεις στα ερωτήματα τους: «Μαζί θα δώσουμε το όραμα της νέας πενταετίας

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από την Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα προεδρεία των συλλόγων για την πορεία του Δήμου Ωρωπού, τα έργα που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη ή πρόκειται να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα καθώς και για τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις σε κάθε γωνιά και σε κάθε οικισμό.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα μεγάλα έργα υποδομών στην ύδρευση, στην καθαριότητα, στον οδοφωτισμό, στην ενέργεια, στις ασφαλτοστρώσεις, στον βιολογικό καθαρισμό, στην ανάπλαση Σκάλας Ωρωπού – Νέων Παλατίων, στο μεγάλο έργο των Παλαιών Φυλακών, στο παραλιακό μέτωπο, στην κατασκευή νέων αθλητικών χώρων και παιδικών χαρών, στην ανακατασκευή των 38 μικρών γηπέδων και κυρίως τις μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις σε κάθε γωνιά γειτονιά του Δήμου.
Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων έθεσαν στο δήμαρχο προβλήματα της καθημερινότητας που αναζητούν λύσεις ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα και η ασφάλεια των μόνιμων κατοίκων, των παραθεριστών αλλά και των επισκεπτών.
«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω με ειλικρίνεια και ρεαλισμό για το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή αλλά και για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έρχονται.
Απάντησα σε όλες τις απορίες των προέδρων και των μελών. Με ειλικρίνεια ξεκαθάρισα πως είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται στην καθημερινότητα μας σε έναν Δήμο με τεράστια έκταση, πολλές ιδιαιτερότητες αλλά και πολλές ομορφιές», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και πρόσθεσε:
«Έγινα σοφότερος από τους προβληματισμούς, τις προτάσεις και τις ιδέες που άκουσα από τα έμπειρα στελέχη των Συλλόγων. Με ικανοποίηση διαπίστωσα τη θέληση όλων ώστε να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του οράματος της νέας πενταετίας για το Δήμο μας. Αυτό ήταν που με συγκίνησε και μου έδωσε δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό επειδή νιώθω πως έχω συμπολίτες που αγαπούν τον τόπο τους και με επιχειρήματα και δυναμική διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον. Θα είμαι δίπλα τους μαζί με όλη τη Δημοτική Αρχή και το δυναμικό του Δήμου. Ευχαριστώ όλα τα μέλη των συλλόγων που αφιέρωσαν την Κυριακή τους και το χρόνο τους και πάνω απ΄όλα ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ο.Σ.Ω. Γιώργο Παναγόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση».
Μετα απο προσκληση της Ο.Σ.Ω  παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Γαζβινιάν, ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου και οι τοπικοι σύμβουλοι Χριστοφορος Κουτσουρης και Μιχάλης Οικονομίδης.



Ροη Ειδήσεων