Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΕπικαιρότηταΧριστουγεννιάτικες ευχές από το Attica Times

Χριστουγεννιάτικες ευχές από το Attica Times

Χριστουγεννιάτικες ευχές από το Attica Times,
Όλη η ομάδα μας στέλνει ειλικρινείς ευχές  σε εσάς και την οικογένειά σας! Είθε αυτή η περίοδος των διακοπών να σας φέρει γαλήνη και χαρά, ώστε να μπορείτε να θυμάστε αυτήν τη μαγική στιγμή για πάντα!

Με τη λάμψη των χριστουγεννιάτικων φώτων να αγγίζει τους Δήμους και την περιφέρεια Αττικής το αυτοδιοικητικό μας site,φέρνει τις πιο θερμές ευχές για την περίοδο αυτή.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία συγκεντρώνει τις πληροφορίες και ενώνει τις κοινότητες, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη συνεργασία σας και τη στήριξή σας στην ανάπτυξη του Attica Times.

Με αγάπη και αλληλεγγύη, ευχόμαστε σε κάθε έναν από εσάς χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα λαμπερό Νέο Έτος. Ας είναι αυτή η εποχή γεμάτη χαρά, υγεία και στιγμές αγάπης με τους αγαπημένους σας.

Το αυτοδιοικητικό site  Attica Times είναι εδώ για να υποστηρίξει τις ανάγκες σας και να προωθήσει τη συνεργασία για ένα καλύτερο αύριο.Η χρόνια που μας πέρασε ήταν μια γεμάτη χρόνια με βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές με το Attica Times να πρωταγωνιστεί  στο επίκεντρο της επικαιρότητας διοργανώνοντας τα πιο πετυχημένα βραβεία Τοπικής  Αυτοδιοίκησης Ota Awards 2019 -2023 στο Ζάππειο μέγαρο με πάνω από 100 δήμους και περιφέρειες από όλη τη χώρα.Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το κοινό καλό και την ενημέρωση του πολίτη.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Με εκτίμηση,
Attica Times
Διοργανωτής αυτοδιοίκητων βραβείων Ota Awards

 

 

 

Παρόν σε όλα τα μεγάλα γεγονότα:

 



Ροη Ειδήσεων