Κυριακή 28 Απριλίου 2024


ΑρχικήΑττικήΠΕ Βόρειου Τομέα ΑθηνώνΆναψε ” φωτιές” στο Διόνυσο η κατάσταση στα σχολεία

Άναψε ” φωτιές” στο Διόνυσο η κατάσταση στα σχολεία

Αντιπαράθεση στο Δήμο Διονύσου , μεταξύ της νέας Δημοτικής Αρχής και της προκατόχου της , με φόντο την κατάσταση στα σχολεία και τις σχολικές επιτροπές
Η τωρινή διοίκηση του Δήμου , απάντησε στην ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» του πρώην δημάρχου Καλαφάτη ,
Στην ανακοίνωση της , η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας απάντησε στα όσα αναφέρθηκαν δια στόματος της Δημάρχου και των αντιδημάρχων για την κατάσταση στα σχολεία και τις σχολικές επιτροπές,κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας στο Δήμο Διονύσου.
Από την πλευρά της , η Δημοτική Αρχή , καταγγέλλει την τακτική “της αλαζονείας και της εμμονής ότι τίποτα δεν έγινε λάθος από την απελθούσα Δημοτική Αρχή.
Το πραγματικό γεγονός, όμως, είναι πως οι πολίτες του Δήμου μας δεν έκαναν λάθος. Καταψήφισαν το έργο της και έφεραν την συγκεκριμένη παράταξη στα έδρανα της αντιπολίτευσης για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Απογοητευτήκαμε, όμως, και από τη χρήση της ίδιας «ξύλινης γλώσσας», που παραπέμπει σε μια παράταξη άλλης εποχής παγιδευμένη στη λογική μια στείρας αντιπολίτευσης που, πλέον, ο Δημότης δεν ασπάζεται.
Αντί για μια δημόσια αυτοκριτική κι έναν ειλικρινή απολογισμό, που να στηρίζονται σε πραγματικά στοιχεία, γινόμαστε μάρτυρες μιας επίθεσης στη Δημοτική Αρχή, η οποία απλά δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στην ειδική συνεδρίαση της λογοδοσίας. Με αδιάψευστα στοιχεία και πραγματικά γεγονότα και όχι με μικροπολιτικές τακτικές.
Η Δημοτική αρχή επισημαίνει με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δε στέκεται στο παρελθόν και αποδεδειγμένα παρακολουθεί ενδελεχώς τα τρέχοντα ζητήματα και δίνει λύσεις υιοθετώντας τα θετικά. Δεν σημαίνει, εν τούτοις, ότι θα σταματήσει να ενημερώνει τους πολίτες για το τι έχει παραλάβει”.



Ροη Ειδήσεων