Σάββατο 27 Απριλίου 2024


ΑρχικήΕιδήσειςΠολιτική«Διατεθειμένος ο πρωθυπουργός να συναντήσει τους αγρότες τη Δευτέρα»

«Διατεθειμένος ο πρωθυπουργός να συναντήσει τους αγρότες τη Δευτέρα»

Το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη με εκπροσώπους των αγροτών, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών Συντακτών. Με αφορμή ερώτηση για το ποιο είναι το σχόλιο της κυβέρνησης για την επιστολή αγροτών προς τον πρωθυπουργό με τα αιτήματα των αγροτικών μπλόκων, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Ελήφθη, πράγματι, η επιστολή από εκπροσώπους των μπλόκων, ο πρωθυπουργός, προφανώς όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να ενημερωθούμε ποιους θα συναντήσει και ποιους εκπροσωπούν αυτοί που θα συναντήσει. Ποιοί θα είναι οι εκπρόσωποι και αυτοί οι εκπρόσωποι ποιους θα εκπροσωπούν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ακόμη ότι «έχουμε επαναλάβει, το είπε και ο πρωθυπουργός χθες από το Χαϊδάρι, ότι προϋπόθεση για να συνεχιστεί ο διάλογος με τους αγρότες είναι να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι», τονίζοντας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να έχει έναν διάλογο με τους αγρότες σε καλό κλίμα.

Σε άλλη ερώτηση για το ίδιο θέμα, ο Παύλος Μαρινάκης υπενθύμισε ότι πολλά από τα αιτήματα των αγροτών έχουν ήδη υλοποιηθεί και αποκάλυψε πως η κυβέρνηση εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θα δοθεί πριν από το τέλος του χρόνου.

 



Ροη Ειδήσεων